Forum drużyny Shinigami

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-02-03 23:39:28

Immo
Administrator
Liczba postów: 6
WindowsChrome 48.0.2564.97

Śmieszna lektura na dobranoc

"Bardzo serdecznie chciałabym pozdrowić chłopaka, który w niedzielę w okolicach Oliwy, w brand new skmce w stronę Gdańska ok. godz 16:00, jak to niektórzy, spokojnie kontemplował swoje życie w toalecie załatwiając dwójkę, nie spodziewając się nadchodzącego biegu wydarzeń… Strasznie zachciało mi się siusiu, pomknęłam więc w stronę toalety. Niestety, kolega zapomniał zamknąć drzwi od środka… Szczęśliwa, że w końcu jestem u celu, naciskam przycisk otwierania drzwi, a tam powolutku, drzwi otwierają się automatycznie, niczym parawan w randce w ciemno, a tam siedzi kandydat...ze spuszczonymi do ziemii spodnami  [dblpt])  jedyne co zdążyłam zauważyć to owłosione nogi, także nie martw się, nie widziałam twarzy.Chcąc zamknąć drzwi, w amoku zaczęłam naciskać przycisk ale niestety… otwierania drzwi. I tak drzwi znowu, zaczęły zamykać się i otwierać na przemian. Z kabiny dało się usłyszeć głosy „no błagam, niech pani coś zrobi” , ale także gromki śmiech i wołanie „ o matko! Ale jajca”! Widok pana nóg i rąk próbujących jakoś te drzwi zamknąć śni mi się po nocach. Pozdrawiam też dziewczyny, które siedziały centralnie na wprost, początkowo w szoku, a potem turlające się po posadzce, jak my wszyscy, włącznie z tajemniczym panem z toalety  [dblpt])  Pozdrawiam za zdrowe podejście i śmiech  [dblpt]applause[dblpt]  I choć skmka rządzi się swoimi prawami, chyba jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się być w tak irracjonalnej sytuacji  [dblpt]D "

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- elfbotskrypty - 6a - pandacraft - lotlifenewjerseyprofi